Petua Bagaimana Untuk Menjadi Pemain yang Berdaya Saing

Tuomas Kantelinen Playing Games

Kantelinen.net – Tidak kira apa sudut yang awak suka ambil dengan mainan video awak, artikel berikut akan menawarkan cara yang berguna untuk memanfaatkan masa permainan awak.

Cuba menyewa permainan sebelum awak membelinya. Sukar untuk mengetahui sama ada awak akan menyukai tajuk atau tidak. Oleh itu, pergi ke kedai yang menyewa filem dan permainan. Secara umum, awak boleh menyewa permainan untuk beberapa dolar, dan wang itu biasanya berbaloi. awak boleh mengetahui sama ada permainan adalah pembelian yang baik atau tidak.

Fokus Pada Bermain Tanpa Menggunakan Bunyi

Jika awak tidak dapat melepasi tahap tertentu, matikan semua bunyi, sama ada bunyi dalam permainan atau muzik yang awak pasangkan. Ini akan membantu awak untuk benar-benar fokus pada apa yang berlaku di hadapan awak dan awak mungkin mempunyai peluang yang lebih baik untuk maju dalam permainan.

Cari kod menipu dengan melakukan carian mudah di Internet. Kadangkala ini adalah tempat terbaik untuk mencari penipuan dan faedah lain untuk permainan video, tanpa membayar buku tipuan. awak boleh mengetahui kod mana yang berfungsi dan mana yang tidak dengan melakukan sedikit penyelidikan.

Pilih Permainan yang Sesuai Dengan Usia Anak Awak

Apabila memilih permainan video untuk anak-anak awak, adalah penting untuk melakukan sedikit kajian terlebih dahulu. Gunakan simbol penilaian di bahagian hadapan pembungkusan, dan penerangan permainan di bahagian belakang. Tetapi, awak juga boleh mendapatkan maklumat berharga dengan bercakap dengan anak-anak lain, ibu bapa dan menyemak forum dalam talian untuk mendapatkan jawapan sebenar tentang kandungan yang sesuai.

Elakkan membeli permainan nama besar berhampiran tarikh pelancarannya. Menunggu bermakna awak lebih berkemungkinan untuk membeli permainan selepas satu atau dua tampalan keluar untuk membaiki lubang dan pepijat yang boleh menjejaskan keseronokan dan permainan awak. Nantikan juga tajuk daripada studio yang terkenal dengan tampalan dan sokongan yang baik.

Bermain Permainan Memerlukan Regangan Tangan Ringan

Regangan adalah penting. Sama seperti mana-mana tindakan berulang, permainan yang berpanjangan boleh menyebabkan tangan sakit dan, dalam kes yang melampau, sindrom carpel tunnel. Untuk memaksimumkan stamina permainan awak, regangkan tangan awak dengan kerap. Mulakan dengan beberapa regangan asas sebelum awak duduk bermain, dan ingat untuk berehat untuk meregangkan jari awak semasa permainan awak.

Jika awak berminat dengan permainan pada komputer peribadi awak, ketahui perkara yang boleh dikendalikannya. Permainan komputer peribadi disertakan dengan keperluan sistem, daripada kelajuan CPU kepada model dan kuasa kad grafik. Sentiasa ingat bahawa keperluan yang disenaraikan pada kotak adalah minimum. Sistem awak perlu lebih berkuasa untuk bermain permainan dengan baik.

Cuba Main Beberapa Permainan Untuk Mahir

Jika awak hanya bermain satu atau dua genre permainan, fikirkan tentang bercabang. Ramai pemain cenderung berpegang kepada satu jenis permainan, seperti penembak orang pertama atau RPG. Mencuba semua jenis permainan video menjadikannya sangat menyeronokkan dan pengalaman yang sangat bermanfaat.

Tanya rakan untuk cadangan. Lebih baik lagi, fikirkan untuk bertanya kepada anak-anak mereka! awak sepatutnya mampu mencari peminat permainan dalam kumpulan sosial awak, jadi gunakan mereka untuk kelebihan awak. Rakan awak mengenali awak dan awak mempercayai pendapat mereka, jadi awak sepatutnya lebih mudah memilih permainan baharu untuk dimainkan daripada cadangan mereka.

Pastikan Komputer Awak Tidak Terlalu Panas

Pastikan konsol atau komputer awak sejuk. Sama ada awak bermain pada salah satu konsol utama atau pada komputer rumah awak, haba adalah musuh bagi setiap sistem. Grafik kompleks dalam permainan hari ini menyebabkan kad video dan pemproses dalam sistem permainan berjalan pada suhu yang sangat tinggi, dan apabila haba ini terkumpul terlalu tinggi, ia boleh menyebabkan kegagalan. Sentiasa simpan sistem awak di lokasi di mana udara beredar di sekelilingnya, dan jangan sekali-kali menutup port kipas.

Jika awak memilih untuk tidak membuat prapesanan (atau hanya terlupa), awak mungkin masih boleh mendapat manfaat pada hari pertama atau dua hari pertama permainan keluar. Banyak peruncit menggabungkan permainan yang baru dikeluarkan dengan kad hadiah atau sijil bernilai sepuluh atau dua puluh dolar. Ini boleh menjadikan pembelian permainan baharu pada pelancaran jauh lebih murah.

Cari Games yang Sesuai Dengan Watak Awak

Jangan terlalu cepat untuk mengetepikan permainan main peranan jika pengalaman pertama awak dengannya kurang memberangsangkan. Kebanyakan permainan ini menawarkan awak pilihan yang luas untuk menyesuaikan watak awak, dan awak mungkin mendapati permainan ini lebih menyeronokkan dengan watak yang dibina secara berbeza. awak tidak mahu terlepas pengalaman permainan yang hebat kerana awak bermain dalam kelas yang salah!

Cuba dapatkan sambungan video gred tinggi. Banyak konsol permainan mempunyai beberapa kabel berbeza yang akan meningkatkan ketersambungan mereka kepada banyak paparan berbeza. Jika televisyen atau monitor awak menyokong pelbagai jenis kabel, yang manakah awak gunakan? Jika boleh, gunakan Icrdar.org atau HDMI untuk mendapatkan gambar terbaik. Yang terbaik seterusnya ialah Komposit, S-Video, dan kemudian RCA. Kabel co-ax sangat popular tetapi tidak memberikan gambaran yang jelas. Hanya gunakan coax jika ia satu-satunya pilihan awak.

Jangan terperangkap Dengan Trend Permainan Hari Ini

Sedar tentang trend terkini dalam permainan untuk memanfaatkan inovasi teknologi yang keluar di pasaran hari ini. Pengawal Wii baharu mempunyai penderia gerakan, yang merupakan sesuatu yang awak mungkin mahu alami dalam permainan awak. Sentiasa memerhatikan arah aliran baharu untuk mengoptimumkan pengalaman permainan awak.

Sebelum awak memutuskan bahawa awak telah memperoleh semua yang ada untuk keluar daripada permainan video tertentu, lihat kandungan tambahan yang tersedia betul-betul dalam permainan itu. Banyak permainan moden menawarkan mod permainan alternatif atau kandungan bonus yang hanya tersedia selepas awak membuat kemajuan yang besar dalam permainan utama. awak mungkin menemui banyak jam keseronokan yang tinggal dalam permainan yang awak fikir awak telah selesai!

Kesimpulan Akhir Penjelasan Ini

Ia boleh menjadi sangat menyeronokkan menyelamatkan dunia dan memusnahkan penceroboh asing, atau memperoleh berjuta-juta dengan mengambil alih syarikat maya dalam satu langkah yang bermusuhan! Mudah-mudahan, artikel ini telah memberi awak banyak cara untuk memulakan permainan awak beberapa tahap dan mendapat lebih banyak daripada itu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *